Busvallens hunddagis

Busvallens hunddagis ligger utanför Vimmerby mitt bland de småländska skogarna. I detta natursköna område driver Thina Johansson Busvallens hunddagis från Blackstad gård. Dagarna på dagiset fylls av promenader och lek men även mental träning för de hundar som behöver lite extra stimulans. Personalen arbetar med mjuka uppfostringsmetoder som belönar ett gott beteende. Det finns möjlighet att lämna sin hund här på morgonen och hämta på kvällen, eller lämna kvar hunden under en längre period exempelvis vid en resa. Varje hund har en egen säng för att den ska känna sig trygg. Ta gärna med en filt eller gosedjur hemifrån med välkända dofter för att öka trivseln för hunden.

Personalen på Busvallens hunddagis har lång erfarenhet från arbete med hundar för att du ska kunna lämna din fyrbenta familjemedlem till oss och känna dig säker. Alla har tidigare jobbat på hunddagis eller hundpensionat och de äger själva hundar. Dagisets läge gör det optimalt för långa stärkande skogspromenader där hundarna får uträtta sina behov samtidigt som de lär sig att samarbeta, gå i koppel och få utlopp för sin energi. Om vädret tillåter under varma sommardagar finns det stor chans att promenaderna tar paus vid sjön Nossen för ett skönt och svalkande dopp. Målet är att hunden ska trivas lika bra på dagiset som hemma hos sig själv.

Busvallens hunddagis husar hundar av alla de sorter

Busvallens hunddagis är populärt

Busvallens hunddagis startade 2013 och redan innan öppningen var efterfrågan på ett dagis i området stor. Dagiset, som kan ta emot 40 hundar hade nästan fyllt alla platser när det var dags att slå upp portarna. Många i trakten är natur och djurintresserade, intill ligger ett ridhus och Busvallen kunde genom dem nå ut till hundägare som behövde en stabil och kärleksfull plats på ett dagis. För att driva ett hunddagis krävs tillstånd som beviljas av Länsstyrelsen och det finns även krav på utbildning eller erfarenhet hos personalen. Din hund ska vara säker, känna sig trygg och ha roligt på sitt dagis.